Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κοροναϊός: Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως
VOULI

To πρόγραμμα για τις 11/7/2020

07:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
09:00 Αστικό Τοπίο - 4ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Ιωάννινα - Σουφάρι Σαράι. Σειρά εκπομπών με θέμα τα κτίρια - σταθμούς στην Αθηναϊκή, και όχι μόνο, αστική αρχιτεκτονική.
09:30 Φοιτητιβίσματα Ενημέρωση
Εκπομπή.
10:00 Κάρτα Μέλους / Διαβουλεύσεις Ενημέρωση
Σειρά ενημερωτικών εκπομπών για τη ζωή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραγωγή από τη Βουλή Τηλεόραση.
11:30 Έλληνες Αειναύτες Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Θαλασσινό ημερολόγιο. Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2015. H ιστορία, η παράδοση και η εξέλιξη της ελληνικής ναυτιλίας, οι άνθρωποι που την διαμόρφωσαν, οι τόποι που πρωτοστάτησαν στην ανάπτυξή της, οι λόγοι και οι αιτίες που την οδήγησαν στην πρωτοκαθεδρία της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.
12:00 Βουλή επί 7 Ενημέρωση
Ό,τι συνέβη στη Βουλή των Ελλήνων την εβδομάδα που πέρασε.
13:30 Αστικό Τοπίο - 4ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Καβάλα - Η μεγάλη λέσχη. Σειρά εκπομπών με θέμα τα κτίρια - σταθμούς στην Αθηναϊκή, και όχι μόνο, αστική αρχιτεκτονική.
14:00 Οδός Ελλήνων Ντοκιμαντέρ
Προσωπικότητες που 'κρύβονται' πίσω από την ονοματοδοσία δρόμων της Αθήνας. Ποια ήταν η ζωή και το έργο τους; Πώς επηρέασαν την ιστορία της Ελλάδας και της ανθρωπότητας;
15:00 Μαγικός Φανός Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 40. Μαρία Μαγκανάρη. Σημαντικοί Έλληνες μιλούν για τη σχέση τους με τις τέχνες, τα γράμματα και τον αθλητισμό.
15:30 Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ Ειδήσεις
Η θεματολογία της εκπομπής αφορά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους στη χώρα μας.
16:00 Βιβλιοβούλιο Ενημέρωση
Μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συγγραφείς μιλούν στον Μανώλη Πιμπλή για τα τελευταία τους βιβλία αλλά και για τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο.
17:00 Εκπαιδευτική Τηλεόραση - 2ος Κύκλος Ειδικό
Επεισόδιο: Η ιστορία σου είναι η ιστορία της πόλης σου. Μια σειρά από μορφωτικές και εκπαιδευτικές εκπομπές που αποτελεί μια εναλλακτική, οπτικοακουστική εκπαιδευτική πρόταση και απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και στο ευρύτερο κοινό.
18:00 Ο Λόγος της Γραφής - 3ος Κύκλος Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: 1. Γιάννης Ευσταθιάδης. Σειρά ντοκιμαντέρ για το βιβλίο και την ανάγνωση, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα διαχρονικό λογοτεχνικό αρχείο Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών.
19:00 Θεατροσκόπιο Ψυχαγωγία
Μια περιήγηση στον κόσμο του Θεάτρου, στα πρόσωπα και τις παραστάσεις.
20:00 Λόγω Τέχνης Ενημέρωση
Σειρά εκπομπών που προβάλουν και αναδεικνύουν πρόσωπα και δράσεις από το χώρο του πολιτισμού. Παραγωγή: Βουλή Τηλεόραση 2016.
20:30 Αναμνήσεις του 20ού Αιώνα Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: 5. Μια ασυνήθιστη ματιά στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα, μέσα από σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό του αρχείου Πατέ.
21:00 Αναζητώντας τον Σαίξπηρ Ντοκιμαντέρ
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής BBC. Ο ιστορικός Μάικλ Γουντ ξεκινά σε μια αναζήτηση του Σαίξπηρ, με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για την πραγματική του ζωή, αλλά και για το πραγματικό του έργο.
22:00 Μια Ταινία, Μια Εποχή Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 19. Υπόθεση Νοτόριους (Άλφρεντ Χίτσκοκ). Ο Χίτσκοκ παρουσιάζει μια ιστορία αγάπης ως κλασικός κατάσκοπος αφηγητής. Το σενάριο οληκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 1945, ενώ η κινηματογράφηση έγινε κατά τη διάρκεια της Δίκης της Νυρεμβέργης. Η ταινία, τελικά, κυκλοφόρησε το 1984.
23:00 Η Κραυγή ενός Ανθρώπου (The Screaming Man) Ταινίες
Ξένη ταινία. Δράμα γαλλικής παραγωγής 2010. Ο Άνταμ ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα του Τσαντ, σε πολυτελές ξενοδοχείο. Όταν το εξαγοράζουν Κινέζοι, ο Άνταμ παραδίδει τη θέση του στον γιο του αν και θεωρεί ότι 'παροπλίζεται' πρόωρα. Στο μεταξύ, η χώρα του, το Τσαντ, βρίσκεται στο έλεος του εμφύλιου πολέμου.
00:30 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
02:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
05:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.