Τηλεόραση
VOULI

To πρόγραμμα για τις 3/4/2020

09:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
10:00 Κάμερα Ζιζάνιο Σειρές
Επεισόδιο: 9. Ταινίες μικρού μήκους για παιδιά και νέους, που έχουν σαν δημιουργούς μαθητές και μαθήτριες δημοτικού και γυμνασίου.
11:00 Εκπαιδευτική Τηλεόραση - 2ος Κύκλος Ειδικό
Επεισόδιο: Animation Ευαισθητοποιοί. Πρόγραμμα.
12:30 Τετράδια Κοινοβουλευτικού Λόγου - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Σωτήριος Σωτηρόπουλος: 1871 Η Διανομή των Εθνικών Γαιών. Για τον Σωτήριο Σωτηρόπουλο μιλούν οι καθηγητές Κώστας Κωστής και Αλέξης Φραγκιάδης.
13:30 Οι Κοινοβουλευτικοί Διαμορφωτές της Σύγχρονης Ελλάδας Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Γεώργιος Παπανδρέου, των Ανενδότων και της Δημοκρατίας. Ο Γεώργιος Παπανδρέου (1888-1968), έμεινε στη μνήμη ως ο κατεξοχήν κοινοβουλευτικός άνδρας του 20ού αιώνα, αφού η πολιτική του δράση ξεκινά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο και λήγει με τη δικτατορία της 21ης Απριλίου 1967.
14:00 Μαγικός Φανός Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 27. Ράνια Μπέλλου. Σημαντικοί Έλληνες μιλούν για τη σχέση τους με τις τέχνες, τα γράμματα και τον αθλητισμό.
15:00 Έλληνες Αειναύτες Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Γιώργος Δαλακούρας. Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2015. H ιστορία, η παράδοση και η εξέλιξη της ελληνικής ναυτιλίας, οι άνθρωποι που την διαμόρφωσαν, οι τόποι που πρωτοστάτησαν στην ανάπτυξή της, οι λόγοι και οι αιτίες που την οδήγησαν στην πρωτοκαθεδρία της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.
16:00 Βιβλιοβούλιο Ενημέρωση
Επεισόδιο: 38. Ηλίας Μαγκλίνης. Μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συγγραφείς μιλούν στον Μανώλη Πιμπλή για τα τελευταία τους βιβλία αλλά και για τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο.
17:00 Αστικό Τοπίο Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Σχολείο Πικιώνη στα Πευκάκια. Παρουσίαση του δημοτικού σχολείου που σχεδίασε και υλοποίησε ο Δ. Πικιώνης στις παρυφές του Λυκαβηττού. Μιλούν ο αρχιτέκτονας Δ. Αντωνακάκης και η διευθύντρια του 14ου δημοτικού σχολείου Δήμητρα Παπαδημητρίου.
18:00 Ο Λόγος της Γραφής Ψυχαγωγία
Μια εκπομπή για το βιβλίο και την ανάγνωση, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα διαχρονικό λογοτεχνικό αρχείο Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών, αλλά και μια κλασική βιβλιοθήκη ξένης λογοτεχνίας. Παράλληλα ενημερώνει τους θεατές/αναγνώστες για τις νεότερες εκδόσεις.
18:30 Μαγικός Φανός Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 27. Ράνια Μπέλλου. Σημαντικοί Έλληνες μιλούν για τη σχέση τους με τις τέχνες, τα γράμματα και τον αθλητισμό.
19:00 Λόγω Τέχνης Ενημέρωση
Επεισόδιο: Η Ξενάγηση γίνεται παιχνίδι. Σειρά εκπομπών που προβάλουν και αναδεικνύουν πρόσωπα και δράσεις από το χώρο του πολιτισμού. Παραγωγή: Βουλή Τηλεόραση 2016.
20:00 Συνάντηση Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: Τάνια Τσανακλίδου. Μια εκπομπή που ακολουθεί τα δημιουργικά βήματα και τις ιδέες ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών. Μια συνάντηση-αφορμή να καταθέσουν βιώματα, πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζουν την εποχή μας.
20:30 Τα Μικρά Μυστικά των Μεγάλων Ζωγράφων Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Ο Γάμος στην Κάνα (1563) του Πάολο Βερονέζε. Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία της τέχνης με έναν εντελώς νέο τρόπο. Τα έργα ζωντανεύουν και ξεφεύγουν από τα όρια της κορνίζας, για να μας πουν για την εποχή και την ιστορία.
21:00 Θεατροσκόπιο Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: 'Θεογονία - Ένα Μεγάλο Γλέντι'. Μια περιήγηση στον κόσμο του Θεάτρου, στα πρόσωπα και τις παραστάσεις.
21:30 Ο Λευτέρης Βογιατζής Μιλάει για το Φως Ντοκιμαντέρ
Το 2005 στο καμαρίνι του, ο Λευτέρης Βογιατζής μιλά για το φως στο θέατρο, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για το στενό του συνεργάτη στους φωτισμούς, Λευτέρη Παυλόπουλο. Το ντοκιμαντέρ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παραγωγή: 2014.
22:00 Ντοκιμαντέρ Ντοκιμαντέρ
Το Κανάλι της Βουλής σας παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα από επιλεγμένα ντοκιμαντέρ.
00:00 Ο Κλέψας του Kλέψαντος Ταινίες
Ξένη ταινία. Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 1958. Τα μέλη μιας αποτυχημένης συμμορίας αποφασίζουν να διαρρήξουν ένα χρηματοκιβώτιο, με σκοπό να πιάσουν την καλή. Τίποτα όμως δεν πάει καλά.
01:00 Μουσικές Μορφές Μουσική
Επεισόδιο: Έκτορας Μπερλιόζ. Ο Μάρκος Δραγούμης σε μια δημιουργική συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Κακαβελάκη, παρουσιάζει με διεισδυτικότητα και προσωπική του έρευνα, πτυχές της προσωπικότητας του Έκτoρα Μπερλιόζ.
Κινηματογράφος
Τηλεόραση
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας